Puštena u saobraćaj deonica puta u južnom Banatu

Bez autora
Nov 14 2010

Rekonstruisani put Kovin-Skorenovac-Banatski Brestovac, koji finansiran sredstvima Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine u petak je svečano pušten u promet. Razvoj države podrazumeva ravnomeran regionalni i lokalni razvoj.Zbog toga je pokrajinska Vlada u opštinu Kovin, koja spada u red nerazvijenih opština, u poslednjih nekoliko godina uložila 49 milijardi i 200 miliona dinara. Od toga je samo za ovaj deo puta, koji spaja nekoliko mesta izdvojeno 139 miliona, što su dva opštinska budžeta.

Puštena u saobraćaj deonica puta u južnom BanatuRekonstruisani put Kovin-Skorenovac-Banatski Brestovac, koji finansiran sredstvima Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine u petak je svečano pušten u promet.

Razvoj države podrazumeva ravnomeran regionalni i lokalni razvoj. Zbog toga je pokrajinska Vlada u opštinu Kovin, koja spada u red nerazvijenih opština, u poslednjih nekoliko godina uložila 49 milijardi i 200 miliona dinara. Od toga je samo za ovaj deo puta, koji spaja nekoliko mesta izdvojeno 139 miliona, što su dva opštinska budžeta.

Kao preduslov za  bolji i brži poljoprivredni i privredni razvoj, najvažnija je infrastruktura, zato je preko 200 miliona dinara uloženo u ovu opštinu za izgradnju puteva i putnih mreža.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik