Saradnja Ministarstva trgovine i Pravnog fakulteta u Beogradu

Bez autora
Dec 06 2010

Ministrstvo trgovine i usluga i Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu potpisali su Sporazum o saradnji. Ciljevi sporazuma su potvrđivanje međusobnog partnerstva, zajednički rad na afirmaciji i primeni Zakona o zaštiti potrošača i edukacija studenata kroz program volontiranja u Centru za zaštitu potrošača.Očekuje se da će upoznavanje mladih pravnika sa sistemom zaštite potrošača obezbediti vedru sutrašnjicu za ovu važnu oblast, što predstavlja nastavak ranije pozitivne prakse i saradnje ove dve institucije.

Potpisan Sporazum o saradnji Ministarstva trgovine i usluga i Pravnog fakulteta Univerziteta u BeograduMinistrstvo trgovine i usluga i Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu potpisali su Sporazum o saradnji.

Ciljevi sporazuma su potvrđivanje međusobnog partnerstva, zajednički rad na afirmaciji i primeni Zakona o zaštiti potrošača i edukacija studenata kroz program volontiranja u Centru za zaštitu potrošača.

Očekuje se da će upoznavanje mladih pravnika sa sistemom zaštite potrošača obezbediti vedru sutrašnjicu za ovu važnu oblast, što predstavlja nastavak ranije pozitivne prakse i saradnje ove dve institucije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik