Saradnja TOS-a i Aerodroma "Nikola Tesla"

Bez autora
Dec 23 2010

Direktorka Turističke organizacije Srbije (TOS) Gordana Plamenac i direktor "Aerodroma Nikola Tesla" Velimir Radosavljević potpisali su danas protokol o poslovnoj saradnji. Poslovna saradnja podrazumeva pružanje uzajamne podrške i preduzimanje zajedničkih aktivnosti sa ciljem da se promoviše turizam Srbije i pruži podsticaj niskobudžetnim avio kompanijama koje posluju u našoj zemlji.Protokol podrazumeva i zajedničko podsticanje prodaje paket aranžmana turističkih agencija na inostranim destinacijama, sa kojima su uspostavljeni direktni letovi avio kompanijama, praćenje broja, profila i utisaka putnika kroz sprovođenje anketa na aerodromu, kao i zajedničku organizaciju specijalnih promotivnih dogadjaja.

Saradnja TOS-a i Aerodroma Direktorka Turističke organizacije Srbije (TOS) Gordana Plamenac i direktor "Aerodroma Nikola Tesla" Velimir Radosavljević potpisali su danas protokol o poslovnoj saradnji.

Poslovna saradnja podrazumeva pružanje uzajamne podrške i preduzimanje zajedničkih aktivnosti sa ciljem da se promoviše turizam Srbije i pruži podsticaj niskobudžetnim avio kompanijama koje posluju u našoj zemlji, saopšteno je iz TOS-a.
 
Protokol podrazumeva i zajedničko podsticanje prodaje paket aranžmana turističkih agencija na inostranim destinacijama, sa kojima su uspostavljeni direktni letovi avio kompanijama, praćenje broja, profila i utisaka putnika kroz sprovođenje anketa na aerodromu, kao i zajedničku organizaciju specijalnih promotivnih dogadjaja.

Predviđa se i zajedničko učešće na sajmovima turizma u inostranstvu i organizovanje studijskih poseta inostranih partnera Beogradu i Srbiji.

TOS će, u saradnji sa Aerodromom, pratiti i evidentirati sve avio kompanije i letove koji doprinose popunjavanju hotelskih kapaciteta, a Aerodrom će TOS-u dostavljati podatke o broju putnika koji dolaze sa pojedinih tržišta, kako bi TOS planirao dodatne aktivnosti sa angažovanim PR agencijama u tim zemljama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik