Seval ostvario rekordne proizvodnju i izvoz

Bez autora
Dec 29 2010

Valjaonica aluminijuma Sevojno ostvarila 2010. proizvodnju od 62.000 tone i izvezla na inostrano tržište robe u vrednosti oko 100 miliona evra. Ova godina, po proizvodnju i izvozu, bila je rekordna u 35 godina dugoj istoriji fabrike.Poslovnim planom za narednu godinu predvidjena je proizvodnja od 63.000 tone, uz rast vrednosti izvoza. Da su na dobrom putu da se to ostvari govori činjenica da je kompletna proizvodnja za prvi kvartal naredne godine ugovorena.

Seval ostvario rekordne proizvodnju i izvozValjaonica aluminijuma Sevojno ostvarila 2010. proizvodnju od 62.000 tone i izvezla na inostrano tržište robe u vrednosti oko 100 miliona evra, saopštio direktor Ninko Tešić, potvrdivši da je ova godina, po proizvodnju i izvozu, bila rekordna u 35 godina dugoj istoriji fabrike.

"Poslovnim planom za narednu godinu predvidjena je proizvodnja od 63.000 tone, uz rast vrednosti izvoza. Da smo na dobrom putu da se to ostvari govori činjenica da je kompletna proizvodnja za prvi kvartal naredne godine ugovorena", rekao je Tešić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik