Specijalna ponuda auto kredita "Alfa banke"

Bez autora
Mar 23 2011

Povodom 49. Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, "Alfa banka" je za sve klijente pripremila specijalnu ponudu auto kredita, uz kamatnu stopu od 9,99 odsto.Posebne pogodnosti za iznose auto kredita do 10.000 evra su da njie potrebna zaloga na vozilu, ni učešće, ni depozit, ni jemac, kao ni kasko osiguranje. Pored toga, klijenti nisu ni u obavezi da prebace zaradu u "Alfa banku".

Specijalna ponuda auto kredita Povodom 49. Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, "Alfa banka" je za sve klijente pripremila specijalnu ponudu auto kredita, uz kamatnu stopu od 9,99 odsto, saopšteno je danas iz te banke.

Posebne pogodnosti za iznose auto kredita do 10.000 evra su da njie potrebna zaloga na vozilu, ni učešće, ni depozit, ni jemac, kao ni kasko osiguranje. Pored toga, klijenti nisu ni u obavezi da prebace zaradu u "Alfa banku".

Štand te banke nalaziće se u Hali četiri Beogradskog sajma, gde će moći da se dobiju detaljnije informacije o uslovima kredita, kao i u nekoj od 150 poslovnica te banke, besplatnim pozivom na broj kol centra 0800 250 250 (poziv je besplatan) i na web sajtu www.alphabankserbia.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik