Srpski biznis klub u Emiratima

Bez autora
Nov 07 2010

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima osniva se prvi Srpski biznis klub u ovoj zemlji sa sedištem u Abudabiju. Srpski biznis klub omogućiće bolji plasman robe i usluga iz Srbije u arapski svet, a takođe poboljšaće saradnju i u drugim oblastima između Srbije i Emirata.Predsednik Srpskog biznis kluba je biznismen Ognjen Sudžuk, a potpredsednik arhitekta Saša Domazet, koji i delegat Skupštine dijaspore i Srba u regionu i koji je najavio i skoro osnivanje Srpskog sportskog društva u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Srba u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ima više od 5.000.

Srpski biznis klub u EmiratimaU Abudabiju, prestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata, osniva se prvi Srpski biznis klub. Cilj otvaranja biznis kluba je podsticaj plasmanu robe i usluga iz Srbije u arapski svet.

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima osniva se prvi Srpski biznis klub u ovoj zemlji sa sedištem u Abudabiju, saopštilo je Ministarstvo za dijasporu Srbije.

Srpski biznis klub omogućiće bolji plasman robe i usluga iz Srbije u arapski svet, a takođe poboljšaće saradnju i u drugim oblastima između Srbije i Emirata.

Predsednik Srpskog biznis kluba je biznismen Ognjen Sudžuk, a potpredsednik arhitekta Saša Domazet, koji i delegat Skupštine dijaspore i Srba u regionu i koji je najavio i skoro osnivanje Srpskog sportskog društva u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Srba u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ima više od 5.000, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik