Srpskim železnicama isporučeno 546 remontovanih vagona

Bez autora
Nov 09 2010

Domaći remonteri u toku ove godine isporučili su 46 putničkih i 500 teretnih vagona, koji su remontovani i modernizovani po Programu Vlade Srbije o uslovima i načinu podsticanja proizvodnje i remonta šinskih vozila.Ukupna vrednost ugovorenog posla za remont 84 putnička vagona iznosi 515 miliona dinara, a za teretna kola izdvojeno je 643 miliona dinara. Rok za završetak opravke i modernizacije i jednih i drugih kola jeste kraj 2010. godine...

Srpskim železnicama isporučeno 546 remontovanih vagonaDomaći remonteri u toku ove godine isporučili su 46 putničkih i 500  teretnih vagona, koji su remontovani i modernizovani po Programu Vlade Srbije o uslovima i načinu podsticanja proizvodnje i remonta šinskih vozila. 

Ukupna vrednost ugovorenog posla za remont 84 putnička vagona iznosi 515 miliona dinara, a za teretna kola izdvojeno je 643 miliona dinara. Rok za završetak opravke i modernizacije i jednih i drugih kola jeste kraj 2010. godine.

"Železnice Srbije", potpisale su u martu ove godine ugovore o remontu i proizvodnji železničkih voznih sredstava vredne 2,1 milijardu dinara sa osam domaćih remontnih preduzeća: "Želvoz", "Koncern FKV", "Goša", "Bratstvo", "MIN Vagonka", "MIN Lokomotiva", "Intermehanika" i "MIP RŠV". Ova sredstva obezbeđena su zahvaljujući Programu Vlade Republike Srbije za podsticanje proizvodnje i remonta šinskih vozila i oživljavanje vagonogradnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik