Su-port preuzima isporučivanje keteringa Jatu

Bez autora
Nov 28 2010

Isporučivanje keteringa avionima Jat Airwaysa preuzela je firma Su-Port iz Beograda, koja je zvanični agent nacionalnog avioprevoznika. Firma "Su-Port" je, u okviru strateškog dogovora sa "Jat keteringom", otkupila ketering platforme, izvršila remont i preuzela zaposlene na tim poslovima.To preduzeće razvija i nove procedure rada, a organizovalo je i školovanja operatera u autorizovanim centrima. "Su-Port" je dobio novu dozvolu i sertifikat Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Srbije, u skladu sa direktivama Evropske unije i odredbama novog Zakona o vazdušnom saobraćaju.

Su-port preuzima isporučivanje keteringa JatuIsporučivanje keteringa avionima Jat Airwaysa preuzela je firma Su-Port iz Beograda, koja je zvanični agent nacionalnog avioprevoznika, saopštila je danas srpska aviokompanija.

Firma "Su-Port" je, u okviru strateškog dogovora sa "Jat keteringom", otkupila ketering platforme, izvršila remont i preuzela zaposlene na tim poslovima.

To preduzeće razvija i nove procedure rada, a organizovalo je i školovanja operatera u autorizovanim centrima.

"Su-Port" je dobio novu dozvolu i sertifikat Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Srbije, u skladu sa direktivama Evropske unije i odredbama novog Zakona o vazdušnom saobraćaju.

Firma "Su-Port" je pre oko pet meseci zvanično dobila status pružaoca usluga zemaljskog opsluživanja saglasno direktivi EU.

To preduzeće je osnovano 1. marta 2003. godine, član je grupacije evropskih kompanija za zemaljsko opsluživanje (Ground Handling Companies) i punih sedam godina posluje u skladu sa najvišim bezbednosnim standardima, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik