Telenorova fiksna za građane od polovine 2011.

Bez autora
Feb 10 2011

Telenor u Srbiji će u drugoj polovini ove godine građanima ponuditi usluge fiksne telefonije. Telenor je krajem januara već počeo da usluge fiksne telefonije pruža poslovnim korisnicima.Telenor je ispunio sve formalne uslove koju su zadati u licenci. U januaru su počeli da pružaju usluge i u prvo vreme ponudu će se bazirati na biznis korisnicima. Cene ponuđenih usluga Telenorove fiksne telefonije su na nivou trenutnih cena fiksne telefonije.

Telenorova fiksna za građane od polovine 2011.Telenor u Srbiji će u drugoj polovini ove godine građanima ponuditi usluge fiksne telefonije, najavio je juče direktor korporativnih poslova te telekomunikacione kompanije Goran Vasić.

On je rekao da je Telenor krajem januara već počeo da usluge fiksne telefonije pruža poslovnim korisnicima.

„Telenor je ispunio sve formalne uslove koju su zadati u licenci. U januaru smo počeli da pružamo usluge i u prvo vreme ponudu ćemo bazirati na biznis korisnicima“, rekao je Vasić. Cene ponuđenih usluga Telenorove fiksne telefonije su, kako je istakao, na nivou trenutnih cena fiksne telefonije. On je naveo da će Telenor korisnicima nuditi usluge klasičnog telefoniranja i širokopojasnog interneta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik