"Tetra Pak" dobio nagradu za unapređenje proizvodnje

Bez autora
Jan 19 2011

Fabrika "Tetra Pak" u Gornjem Milanovcu osvojila je specijalnu nagradu za uspešnu primenu sistema za unapređenje proizvodnje, jedina u okviru "Tetra Pak grupe" u Evropi i jedna od svega nekoliko u svetu.Procenu je izvršio Japanski institut za uvođenje totalnog kvaliteta, a fabrika u Srbiji je nagradu dobila zbog kontinuiranog usavršavanja sistema za unapređenje proizvodnje i postignutim rezultatima. Proizvodnja "Tetra Pak" fabrike beleži stalni porast, a u 2010. godini proizvedeno je 1,7 milijardi standardnih paketa.

"Tetra Pak" dobio nagradu za unapređenje proizvodnjeFabrika "Tetra Pak" u Gornjem Milanovcu osvojila je specijalnu nagradu za uspešnu primenu sistema za unapređenje proizvodnje, jedina u okviru "Tetra Pak grupe" u Evropi i jedna od svega nekoliko u svetu, saopštila je danas ta kompanija.

Procenu je izvršio Japanski institut za uvođenje totalnog kvaliteta, a fabrika u Srbiji je nagradu dobila zbog kontinuiranog usavršavanja sistema za unapređenje proizvodnje i postignutim rezultatima.

Proizvodnja "Tetra Pak" fabrike beleži stalni porast, a u 2010. godini proizvedeno je 1,7 milijardi standardnih paketa, što je najbolji rezultat od osnivanja fabrike, navedeno je u saopštenju.

Direktorka "Tetra Pak" fabrike u Gornjem Milanovcu Indira Petrović istakla je da je fabrika u Srbiji, prema rezultatima 2006. godine proglašena za treću, 2007. za petu, a 2008. godine za prvu fabriku u svetu, u okviru "Tetra Pak grupe".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik