U Bačkoj Topoli otvorena nova NIS-ova pumpa

Bez autora
Nov 10 2010

U Bačkoj Topoli danas je otvorena nova potpuno automatizovana benzinska puma, u koju je uloženo 83 miliona dinara. Na pumpi se sve obavlja elektronskim putem, prodajni prostor ima 160 kvadratnih metara i moderno je opremljen, a prilikom gradnje pumpe poštovani su svi ekološki kriterijumi i svetski tehnički standardi.Radi zaštite životne sredine, ugrađeni rezervoari sa duplim plaštom, kao i separatori za odvođenje zauljenih voda, a pored modernih multipleks aparata za BMB 95,D2 i auto gas koji pružaju mogućnost za brzu uslugu prema potrošačima, ponuda goriva proširena novim vrstama derivata evropskog kvaliteta - evro premijuma BMB95 i evro dizela.

U Bačkoj Topoli otvorena nova NIS-ova pumpaU Bačkoj Topoli danas je otvorena nova potpuno automatizovana benzinska puma, u koju je uloženo 83 miliona dinara, saopštila je Naftna industrija Srbije (NIS).

Na pumpi se sve obavlja elektronskim putem, prodajni prostor ima 160 kvadratnih metara i moderno je opremljen, a prilikom gradnje pumpe poštovani su svi ekološki kriterijumi i svetski tehnički standardi.

Direktor Direkcije maloprodaje blok prometa u NIS-u Aleksej Šabašov istakao je da su radi zaštite životne sredine, ugrađeni rezervoari sa duplim plaštom, kao i separatori za odvođenje zauljenih voda, a pored modernih multipleks aparata za BMB 95,D2 i auto gas koji pružaju mogućnost za brzu uslugu prema potrošačima, ponuda goriva proširena novim vrstama derivata evropskog kvaliteta - evro premijuma BMB95 i evro dizela.

Kompanija NIS, posebnu pažnju posvećuje modernizaciji maloprodajne mreže, programom rekonstrukcije postojećih i izgradnju novih benzinskih stanica, a akcenat je na modernizaciji mreže na važnim saobraćajnim pravcima širom Srbije.

Do kraja godine sa radom će početi savremeni maloprodajni objekti u Novoj Varoši, Loznici, Nišu, Šidu.

U okviru akcije te kompanije pod sloganom "NIS Petrol Vam prvi čestita Novu godinu, u narednih mesec dana, na benzinskoj stanici u Bačkoj Topoli, gorivo će biti jeftinije za dva dinara po litri.

Takav promotivni popust važi za potrošače na nedavno otvorenoj stanici u Kladovu, a biće realizovan i na svim ostalim benzinskim pumpama koje će NIS otvoriti do kraja godine, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik