Usvojena strategija razvoja industrije do 2020. godine

Bez autora
Jul 03 2011

Vlada Republike Srbije usvojila je Strategiju i politiku razvoja industrije Republike Srbije za period od 2011. do 2020. godine. Strategija predviđa revitalizaciju i obnovu, resrtukturisanje i reinženjering, modernizaciju izvoznih oblasti i razvoj konkurentnosti srpske industrije.Strategija je veoma važna, pošto će definisati pravce u kojima će se Srbija razvijati. U budućoj strategiji industrijskog razvoja Srbije akcenat će biti stavljen na razvoj industrije automobila i komponenata za nju, elektronike i informacionih tehnologija, kao i na privlačenje direktnih investicija, kako stranih tako i domaćih.

Usvojena strategija razvoja industrije do 2020. godineVlada Republike Srbije usvojila je Strategiju i politiku razvoja industrije Republike Srbije za period od 2011. do 2020. godine.

Strategija predviđa revitalizaciju i obnovu, resrtukturisanje i reinženjering, modernizaciju izvoznih oblasti i razvoj konkurentnosti srpske industrije.

Strategija je veoma važna, pošto će definisati pravce u kojima će se Srbija razvijati.

U budućoj strategiji industrijskog razvoja Srbije akcenat će biti stavljen na razvoj industrije automobila i komponenata za nju, elektronike i informacionih tehnologija, kao i na privlačenje direktnih investicija, kako stranih tako i domaćih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik