Vlada usvojila odgovore na Upitnik Evropske komisije

Bez autora
Jan 27 2011

Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici odgovore na Upitnik Evropske komisije u cilju pripreme Mišljenja o zahtevu Republike Srbije za prijem u članstvo Evropske unije.Odgovore su pripremile podgrupe Stručne grupe Koordinacionog tela za proces pristupanja Evropskoj uniji i Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije. Predsednik Vlade Republike Srbije Mirko Cvetković i potpredsednik Vlade za evropske integracije Božidar Đelić uručiće odgovore na Upitnik evropskom komesaru za proširenje Štefanu Fileu u Briselu 31. januara.

Vlada usvojila odgovore na Upitnik Evropske komisijeVlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici odgovore na Upitnik Evropske komisije u cilju pripreme Mišljenja o zahtevu Republike Srbije za prijem u članstvo Evropske unije.

Odgovore su pripremile podgrupe Stručne grupe Koordinacionog tela za proces pristupanja Evropskoj uniji i Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije.

Predsednik Vlade Republike Srbije Mirko Cvetković i potpredsednik Vlade za evropske integracije Božidar Đelić uručiće odgovore na Upitnik evropskom komesaru za proširenje Štefanu Fileu u Briselu 31. januara.

Na sednici su usvojene Uredba o svečanom uručivanju, nošenju i isticanju odlikovanja i o evidenciji o odlikovanim licima, Uredba o ustanovljavanju lovnih područja na teritoriji Republike Srbije i Uredba o načinu plaćanju naknade za rad Komisije za autorsko i srodno pravo.

Vlada Srbije je donela odluku o obrazovanju Saveta za međunarodno privatno pravo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik