"Zvezda" izvozi odeću

Bez autora
Feb 10 2011

Kruševačka konfekcija "Zvezda" je sa inostranim kupcem ugovorila isporuku 6.000 odevnih predmeta i taj posao će nastaviti u kontinuitetu do kraja godine. Zahvaljujući tom ugovoru u potpunosti su uposleni proizvodni kapaciteti te kruševačke konfekcijske kuće koja je od 21. januara u procesu restrukturiranja.U fabrici rade 182 radnika, većinom žena, plate koje su kasnile, sada se isplaćuju najkasnije u roku od mesec i po, a prosečna plata je 18.000 dinara što je 50 odsto više od prosečne u tekstilnoj grani u Srbiji.

"Zvezda" izvozi odećuKruševačka konfekcija "Zvezda" je sa inostranim kupcem ugovorila isporuku 6.000 odevnih predmeta i taj posao će nastaviti u kontinuitetu do kraja godine, kazao je danas agenciji Beta direktor tog preduzeća Živan Nikolić.

Prema njegovim rečima, zahvaljujući tom ugovoru u potpunosti su uposleni proizvodni kapaciteti te kruševačke konfekcijske kuće koja je od 21. januara u procesu restrukturiranja.

U fabrici rade 182 radnika, većinom žena, plate koje su kasnile, sada se isplaćuju najkasnije u roku od mesec i po, a prosečna plata je 18.000 dinara što je, prema rečima Nikolića, 50 odsto više od prosečne u tekstilnoj grani u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik