Kampanja "Prirodno iz Srbije“ počinje 30. septembra

Bez autora
Sep 27 2010

Kampanja “Prirodno iz Srbije“ počinje 30. septembra 2010. godine u Smederevu, i ima za cilj da predstavi male poljoprivredne proizvođače. Takođe, njen cilj je da krajnjim potrošačima ponudi informacije o najbitnijim temama kada je reč o hrani, njenom kvalitetu i bezbednosti. Ova kampanja, koja će u narednih godinu dana obuhvatiti 12 okruga u Srbiji, nacionalnog je karaktera. Zadatak resornog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede jeste da pruži podršku svima koji žive od poljoprivrede da bi i ubuduće tako nastavili i omogućili svim građanima da sa zadovoljstvom koriste kvalitetne prirodne proizvode sa našeg područja. Resorno ministarstvo donelo je 31 zakon, a među njima i Zakon o bezbednosti hrane i organskoj proizvodnji, kao i 150 podzakonskih akata iz oblasti poljoprivrede koji predstavljaju usklađivanje sa evropskim standardima i regulativom, što je sve naišlo na podršku EU.

Kampanja "Prirodno iz Srbije“ počinje 30. septembraKampanja “Prirodno iz Srbije“ počinje 30. septembra 2010. godine u Smederevu, i ima za cilj da predstavi male poljoprivredne proizvođače.

Takođe, njen cilj je da krajnjim potrošačima ponudi informacije o najbitnijim temama kada je reč o hrani, njenom kvalitetu i bezbednosti.

Ova kampanja, koja će u narednih godinu dana obuhvatiti 12 okruga u Srbiji, nacionalnog je karaktera.

Zadatak resornog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede jeste da pruži podršku svima koji žive od poljoprivrede da bi i ubuduće tako nastavili i omogućili svim građanima da sa zadovoljstvom koriste kvalitetne prirodne proizvode sa našeg područja.

Resorno ministarstvo donelo je 31 zakon, a među njima i Zakon o bezbednosti hrane i organskoj proizvodnji, kao i 150 podzakonskih akata iz oblasti poljoprivrede koji predstavljaju usklađivanje sa evropskim standardima i regulativom, što je sve naišlo na podršku EU.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik