Rang lista za nabavku mehanizacije za proizvodnju povrća, žitarica i industrijskog bilja

Bez autora
Jun 28 2010

Konkurs za nabavku novih traktora i širokozahvatne mehanizacije za proizvodnju povrća, žitarica, industrijskog bilja i investicije za nabavku osnovnog stada u stočarskoj proizvodnji za 2010. godinu raspisan je 14. aprila 2010. godine. Rangiranjem konkursnih prijava i na osnovu odobrenih finansijskih sredstava izvršena je selekcija konkursnih prijava i formiranje rang liste za odobrene konkursne prijave. Rang lista za nabavku novih traktora i širokozahvatne mehanizacije sadrži spisak svih podnetih konkursnih prijava, koje su rangirane na osnovu kriterijuma za rangiranje. Podnosioci konkursnih prijava pod rednim brojevima od 1. do 533. su odobreni za ostvarivanje prava na podsticajna sredstva, u skladu sa odredbama Uredbe i Konkursa i obezbeđenim finansijskim sredstvima za ove namene. Podnosioci konkursnih prijava pod rednim brojevima 534. i nadalje nisu odobreni za ostvarivanje prava na podsticajna sredstva, a oni podnosioci prijava kojima nisu dodeljeni bodovi nisu ni ocenjivani zbog nekompletnosti dostavljene dokumentacije ili neblagovremenog dostavljanja konkursne dokumentacije.

Rang lista za nabavku mehanizacije za proizvodnju povrća, žitarica i industrijskog biljaKonkurs za nabavku novih traktora i širokozahvatne mehanizacije za proizvodnju povrća, žitarica, industrijskog bilja i investicije za nabavku osnovnog stada u stočarskoj proizvodnji za 2010. godinu raspisan je 14. aprila 2010. godine.

Rangiranjem konkursnih prijava i na osnovu odobrenih finansijskih sredstava izvršena je selekcija konkursnih prijava i formiranje rang liste za odobrene konkursne prijave.

Rang lista za nabavku novih traktora i širokozahvatne mehanizacije sadrži spisak svih podnetih konkursnih prijava, koje su rangirane na osnovu kriterijuma za rangiranje. Podnosioci konkursnih prijava pod rednim brojevima od 1. do 533. su odobreni za ostvarivanje prava na podsticajna sredstva, u skladu sa odredbama Uredbe i Konkursa i obezbeđenim finansijskim sredstvima za ove namene.
 
Podnosioci konkursnih prijava pod rednim brojevima 534. i nadalje nisu odobreni za ostvarivanje prava na podsticajna sredstva, a oni podnosioci prijava kojima nisu dodeljeni bodovi nisu ni ocenjivani zbog nekompletnosti dostavljene dokumentacije ili neblagovremenog dostavljanja konkursne dokumentacije.
 
Podnosioci konkursnih prijava imaju pravo prigovora na rang listu u roku od 15 dana od dana objavljivanja. Ukoliko odobreni korisnici podsticajnih sredstava iz nekog razloga moraju da odustanu od svoje investicije, u obavezi su da pismenim putem o tome obaveste Ministarstvo poljoprivrede, kako bi se omogućilo drugim korisnicima naknadno odobravanje finansijskih sredstava, rangiranim od rednog broja 534. i nadalje.

Rang listu možete pogledati ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik