Za rekonstrukciju velikog staklenika u Botaničkoj bašti 1,5 miliona evra

Bez autora
Sep 28 2010

Kako je danas saopšteno, iz programa pretpristupne pomoći EU biće izdvojeno 1,5 miliona evra za projekat rekonstrukcije velikog staklenika u Botaničkoj bašti "Jevremovac". Tender za taj projekat biće objavljen u aprilu sledeće godine. Veliki staklenik u "Jevremevcu" predstavlja nastavnu i naučnu bazu studenata i nastavnika Biološkog i srodnih fakulteta i instituta, a projekat njegove rekonstrukcije trebalo bi da bude realizovan u roku od dve godine. Za novi ciklus finansiranja naučnih projekata Ministarstva za nauku prijavilo se 130 istraživača sa Biološkog fakulteta koji će raditi na 40 projekata. Ova visokoobrazovna ustanova u ovoj godini uložila je šest miliona dinara u opremu i infrastrukturu za unapređenje doktorskih studija.

Za rekonstrukciju velikog staklenika u Botaničkoj bašti 1,5 miliona evraKako je danas saopšteno, iz programa pretpristupne pomoći EU biće izdvojeno 1,5 miliona evra za projekat rekonstrukcije velikog staklenika u Botaničkoj bašti "Jevremovac".

Tender za taj projekat biće objavljen u aprilu sledeće godine.

Veliki staklenik u "Jevremevcu" predstavlja nastavnu i naučnu bazu studenata i nastavnika Biološkog i srodnih fakulteta i instituta, a projekat njegove rekonstrukcije trebalo bi da bude realizovan u roku od dve godine.

Za novi ciklus finansiranja naučnih projekata Ministarstva za nauku prijavilo se 130 istraživača sa Biološkog fakulteta koji će raditi na 40 projekata. Ova visokoobrazovna ustanova u ovoj godini uložila je šest miliona dinara u opremu i infrastrukturu za unapređenje doktorskih studija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik