IBM preuzima Unica Corp.

Bez autora
Aug 16 2010

Američka kompanija IBM je sklopla sporazum o preuzimanju kompanije Unica Corp., koja se bavi razvojem marketinškog softvera. Deoničari Unice pritom će po deonici dobiti 21 dolar u gotovini, a ukupna vrednosti akvizicije iznosi oko 480 miliona dolara. Zaključenje sporazuma očekuje se krajem godine.Unica Corp. razvija softver koji kompanijama pomaže u analizi i procenjivanju potrošačkih preferencija, i time im omogućava efikasniji marketinški pristup. Kompanija ima oko 500 zaposlenih, a među njenim klijentima nalaze se eBay, Best Buy i ING Groep.

IBM preuzima Unica Corp.Američka kompanija IBM je sklopla sporazum o preuzimanju kompanije Unica Corp., koja se bavi razvojem marketinškog softvera.

Deoničari Unice pritom će po deonici dobiti 21 dolar u gotovini, a ukupna vrednosti akvizicije iznosi oko 480 miliona dolara.

Zaključenje sporazuma očekuje se krajem godine.

Unica Corp. razvija softver koji kompanijama pomaže u analizi i procenjivanju potrošačkih preferencija, i time im omogućava efikasniji marketinški pristup. Kompanija ima oko 500 zaposlenih, a među njenim klijentima nalaze se eBay, Best Buy i ING Groep.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik