"Intel" kupuje ogranak za kablovske modeme firme TI

Bez autora
Aug 17 2010

Firma “Intel” je objavila da će kupiti liniju za razvoj modema za Internet preko kabla od kompanije “Teksas instruments” (TI) radi razvoja proizvodnje elektronskih delova namenjenih široj javnosti.“Intel” nije saopštio uslove te transakcije dostavljene na odobrenje vlastima koju se nada da će završiti u četvrtom tromesečju. U toj kompaniji su objavili da planiraju da nakon transakcije svojim delovima pridruže proizvode TI radi razvoja savršenijih modema i dekodera za televizore.

"Intel" kupuje ogranak za kablovske modeme firme TIFirma “Intel” je objavila da će kupiti liniju za razvoj modema za Internet preko kabla od kompanije “Teksas instruments” (TI) radi razvoja proizvodnje elektronskih delova namenjenih široj javnosti, objavila je agencija Rojters.

“Intel” nije saopštio uslove te transakcije dostavljene na odobrenje vlastima koju se nada da će završiti u četvrtom tromesečju. U toj kompaniji su objavili da planiraju da nakon transakcije svojim delovima pridruže proizvode TI radi razvoja savršenijih modema i dekodera za televizore.

“Intel” je objavio i da je ponudio svim zaposlenima u ogranku TI za razvoj modema za Internet preko kabla mogućnost da se u zemljama gde su nastanjeni pridruže njegovoj filijali “Didžital houm grup”. Radi se, kako su precizirali u “Intelu”, o zaposlenima koji pre svega žive u Izraelu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik