Yahoo postaje društvena mreža?

Bez autora
Jun 07 2010

Yahoo je napravio nekoliko zanimljivih poteza kako bi korisnike svog e-mail servisa naveo da razmenjuju informacije i komuniciraju preko apdejta statusa. Opcija Yahoo Updates će se uskoro naći u nekoliko usluga koje Yahoo nudi, a među njima se pominju i one najpopularnije - Yahoo Mail, Messenger i Profiles.Integracija apdejta u Yahoo aplikacije sprovodi se od prošle godine, a rezultat je pozitivne reakcije korisnika na sadržaje koji su im ponuđeni. U kompaniji Yahoo uvideli su da korisnici sve više koriste opciju "update" i to ih je ohrabrilo u nameri da zagazi dublje u soc-net vode.

Yahoo postaje društvena mreža?Yahoo je napravio nekoliko zanimljivih poteza kako bi korisnike svog e-mail servisa naveo da razmenjuju informacije i komuniciraju preko apdejta statusa.

Opcija Yahoo Updates će se uskoro naći u nekoliko usluga koje Yahoo nudi, a među njima se pominju i one najpopularnije - Yahoo Mail, Messenger i Profiles.

Integracija apdejta u Yahoo aplikacije sprovodi se od prošle godine, a rezultat je pozitivne reakcije korisnika na sadržaje koji su im ponuđeni.

U kompaniji Yahoo uvideli su da korisnici sve više koriste opciju "update" i to ih je ohrabrilo u nameri da zagazi dublje u soc-net vode.

tako je krajem maja kompanija kupila Koprol, koji korisnicima omogućuje da se povezuju i dele fotografije, tekstove i druge informacije na lokalnom nivou, a sve to u realnom vremenu.

Tokom narednih nekoliko nedelja pojaviće se potpuna integracija Yahoo Updates u Yahoo Mail koja će korisnicima omogućiti da vide apdejtove statusa njihovih prijatelja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik