Aerodrom Ljubljana: U siječnju 21,5% više putnika

Bez autora
Feb 08 2017

Aerodrom Ljubljana u siječnju bilježi snažan rast broja putnika od 21,5 posto. Rastao je i to za 9,5 posto i pretovar tereta. Strani prijevozici su u siječnju prevezli čak 35,7 posto više putnika. Ukupan broj putnika u siječnju na ljubljanskom aerodromu iznosio je 89.396. Protekle godine Aerodrom Ljubljana bilježi pad broja putnika od 2,3 posto. S druge strane, teretni promet porastao je 5,4 posto. Za prošlogodišnji pad u Aerodromu Ljubljana prstom upiru u političke i sigurnosne razloge, posebice u Sjevernoj Africi i Turskoj te na restrukturiranje Adria Airwaysa.

Aerodrom Ljubljana: U siječnju 21,5% više putnikaAerodrom Ljubljana u siječnju bilježi snažan rast broja putnika od 21,5 posto.Rastao je i to za 9,5 posto i pretovar tereta.

Strani prijevozici su u siječnju prevezli čak 35,7 posto više putnika. Ukupan broj putnika u siječnju na ljubljanskom aerodromu iznosio je 89.396. 

Protekle godine Aerodrom Ljubljana bilježi pad broja putnika od 2,3 posto. S druge strane, teretni promet porastao je 5,4 posto. 

Za prošlogodišnji pad u Aerodromu Ljubljana prstom upiru u političke i sigurnosne razloge, posebice u Sjevernoj Africi i Turskoj te na restrukturiranje Adria Airwaysa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik