Aerodrom Nikola Tesla donirao transportni sistem banjalučkom aerodromu

Bez autora
May 25 2017

Ugovor o donaciji kojim je beogradski aerodrom "Nikola Tesla" banjalučkom aerodromu donirao 35 hiljada eura vrijedan transportni sistem za aerodrom potpisan je danas u Banjaluci. "Aerodrom "Nikola Tesla" obilježava 55 godina postojanja. Bilježi i rekordne poslovne rezultate. Zato je ovo prilika da se pomogne bratskom banjalučkom aerodromu, poručili su generalni direktor aerodoroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević i generalni direktor banjalučkog aerodroma Miroslav Јanjić, prilikom potpisivanja ugovora o donaciji. Resorni ministar, Neđo Trninić naglasio je kako je i ova donacija posljedica specijalnih i paralelnih veza Srpske i Srbije, i dobre saradnje Vlada. Generalni direktor aerodroma "Nikola Tesla" ovom prilikom pozvao Trninića i Јanjića na otvaranje trećeg terminala aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu.

Aerodrom Nikola Tesla donirao transportni sistem banjalučkom aerodromuUgovor o donaciji kojim je beogradski aerodrom "Nikola Tesla" banjalučkom aerodromu donirao 35 hiljada eura vrijedan transportni sistem za aerodrom potpisan je danas u Banjaluci.

- "Aerodrom "Nikola Tesla" obilježava 55 godina postojanja. Bilježi i rekordne poslovne rezultate. Zato je ovo prilika da se pomogne bratskom banjalučkom aerodromu, poručili su generalni direktor aerodoroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević i generalni direktor banjalučkog aerodroma Miroslav Јanjić, prilikom potpisivanja ugovora o donaciji, prenosi RTRS.

Resorni ministar, Neđo Trninić naglasio je kako je i ova donacija posljedica specijalnih i paralelnih veza Srpske i Srbije, i dobre saradnje Vlada.

Generalni direktor aerodroma "Nikola Tesla" ovom prilikom pozvao Trninića i Јanjića na otvaranje trećeg terminala aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik