Air Serbia: Kargo prevoz za Njujork po promotivnim cenama

Bez autora
Jul 14 2016

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, objavila je posebnu promociju za prevoz tereta na liniji Beograd Njujork, obeležavajući time nedavno uspostavljanje transatlantskih letova. Kargo klijenti avio-kompanije moći će da iskoriste promotivne cene za prevoz tereta koje će važiti do 31. avgusta 2016. godine, kao i da ostvare pravo na nagradne karte za pošiljke određene težine. Er Srbija obavlja pet letova nedeljno između Srbije i Sjedinjenih Država širokotrupnim avionom erbas A330, čiji kapacitet za prevoz tereta ispod glavne palube iznosi 15 tona ili 40m3.

Air Serbia: Kargo prevoz za Njujork po promotivnim cenamaEr Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, objavila je posebnu promociju za prevoz tereta na liniji Beograd Njujork, obeležavajući time nedavno uspostavljanje transatlantskih letova.

Kargo klijenti avio-kompanije moći će da iskoriste promotivne cene za prevoz tereta koje će važiti do 31. avgusta 2016. godine, kao i da ostvare pravo na nagradne karte za pošiljke određene težine.

Er Srbija obavlja pet letova nedeljno između Srbije i Sjedinjenih Država širokotrupnim avionom erbas A330, čiji kapacitet za prevoz tereta ispod glavne palube iznosi 15 tona ili 40m3.

“Drago nam je što možemo da ponudimo promotivne cene za kargo prevoz na liniji Beograd – Njujork, koja je otvorila značajne nove mogućnosti za ostvarenje trgovinske razmene između Srbije i Sjedinjenih Država. Osim što omogućavamo kapacitet za prevoz tereta od 150 tona nedeljno, nudimo efikasnu i sveobuhvatnu uslugu kombinovanog prevoza sa drumskim transportom širom Balkana i Sjedinjenih Država, prevozeći robu gde god je to potrebno", izjavio je Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije.

"Otkako smo uspostavili letove, beležimo značajnu tražnju za uslugom prevoza poštanskih pošiljki preko Atlantika od službi u Srbiji, Sloveniji i Bugarskoj, kao i od Pošte Sjedinjenih Država (United States Postal Service). Takođe, sada prevozimo teret za Sjedinjene Države ne samo iz Srbije, već iz čitavog regiona, uključujući Bugarsku, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Tursku, što dokazuje da naša linija već omogućava značajne ekonomske aktivnosti i rast trgovinske razmene", dodao je Kondić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik