Air Serbia kreće proboj na istok

Bez autora
Sep 08 2016

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije odredila je CITS (Peking), kompaniju za pružanje usluga u avio-industriji, za svog generalnog agenta za prodaju i usluge (GSA) za Kinu i oni će sa ovom novom dužnošću otpočeti odmah. Generalni agent za prodaju i usluge, sa kancelarijama u Pekingu, Šangaju i Guangdžou, može da rezerviše, izdaje i određuje cene karata u kineskoj valuti juanima za grupna i individualna putovanja Er Srbijom. Agent koristi sistem Er Srbije za rezervaciju karata što omogućava pristup kartama za letove koje obavlja Er Srbija, ali i za letove drugih avio-kompanija sa kojima Er Srbija ima kod-šer sporazume. Er Srbija trenutno ima ostvarenu kod-šer saradnju sa Er Čajnom na letu ove avio-kompanije do Beča. Er Srbija takođe ima uspostavljen poseban ugovor o zajedničkim cenama (SPA) za sve letove Etihad ervejza iz Kine, a pored toga i SPA sporazume sa avio-kompanijama Čajna Saudern, Ksiamen erlajns i Hainan erlajns.

Air Serbia kreće proboj na istokEr Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije odredila je CITS (Peking), kompaniju za pružanje usluga u avio-industriji, za svog generalnog agenta za prodaju i usluge (GSA) za Kinu i oni će sa ovom novom dužnošću otpočeti odmah.

Generalni agent za prodaju i usluge, sa  kancelarijama u Pekingu, Šangaju i Guangdžou, može da rezerviše, izdaje i određuje cene karata u kineskoj valuti juanima za grupna i individualna putovanja Er Srbijom. Agent koristi sistem Er Srbije za rezervaciju karata što omogućava pristup kartama za letove koje obavlja Er Srbija, ali i za letove drugih avio-kompanija sa kojima Er Srbija ima kod-šer sporazume.

Er Srbija trenutno ima ostvarenu kod-šer saradnju sa Er Čajnom na letu ove avio-kompanije do Beča. Er Srbija takođe ima uspostavljen poseban ugovor o zajedničkim cenama (SPA) za sve letove Etihad ervejza iz Kine, a pored toga i SPA sporazume sa avio-kompanijama Čajna Saudern, Ksiamen erlajns i Hainan erlajns.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je izjavio: „Veoma nam je drago što sarađujemo sa kompanijom CITS u Kini. Kina nije važna samo zbog kontinuiranog širenja Er Srbije, već je takođe važna za razvoj Srbije i region Balkana. Naše imenovanje kompanije CITS kao generalnog agenta za Kinu je ključni korak za ekspanziju Er Srbije u Aziji.“

Mao Jun iz kompanije Sandalvud Mauntinz Asosijets, konsultant Er Srbije u Kini, je rekla: „Veoma nas raduje što Er Srbija ponovo stupa na tržište Kine. Kina i Srbija su stari prijatelji. Zajedno sa kompanijom CITS, ponovo ćemo predstaviti Beograd kao pristupačnu i pogodnu kapiju ka Evropi, a Er Srbiju kao glavni izbor za putovanja kineskih putnika ka Balkanskom poluostrvu i jugoistočnoj Evropi.“

Za detaljnije informacije o Er Srbiji u Kini kontaktirajte Mao Jun na e-mail adresu: maojun@sandalwoodmountains.com, ili posetite zvanični sajt Er Srbije putem www.airserbia.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik