Air Serbia: Promotivne cene karata za putnike sa ručnim prtljagom

Bez autora
Oct 31 2016

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, nudi promotivne cene karata za putnike ekonomske klase koji putuju samo sa ručnim prtljagom.Ponuda važi za letove za putovanja između Beograda i Atine, Frankfurta, Beča i Ciriha u periodu između 1. novembra i 15. decembra 2016. i 15. januara i 25. marta 2017. godine. Putnicima koji rezervišu karte u okviru ove promocije i dalje je dozvoljeno da unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma.

Air Serbia: Promotivne cene karata za putnike sa ručnim prtljagomEr Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, nudi promotivne cene karata za putnike ekonomske klase koji putuju samo sa ručnim prtljagom.
 
Ponuda važi za letove za putovanja između Beograda i Atine, Frankfurta, Beča i Ciriha u periodu između 1. novembra i 15. decembra 2016. i 15. januara i 25. marta 2017. godine.
 
Putnicima koji rezervišu karte u okviru ove promocije i dalje je dozvoljeno da unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma.
 
Dane Kodić, generalni direktor Er Srbije, je izjavio: “Ovu specijalnu ponudu za goste koji imaju samo ručni prtljag smo uveli da bismo zadovoljili potrebe modernih putnika koji uglavnom putuju bez prtljaga na poslovne sastanke u poslednjem trenutku ili na kratke odmore.”
 
“U Er Srbiji smo ponosni na inovacije koje uvodimo i uvek razmišljamo o tome kako da na još bolji način ispunimo očekivanja naših gostiju. Ovo je još jedan odličan primer takve poslovne politike.”
 
Karte će biti u prodaji od 1. do 14. novembra 2016. a kupovina karata je moguća pozivanjem broja Er Serbija Kontakt centra 0800 111 528 iz Srbije ili +381 11 311 21 23 iz inostranstva. Karte se takođe mogu rezervisati posetom nekoj od Er Srbija poslovnica ili putem ovlašćenih turističkih agenata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik