Air Serbia uvodi let za nemački grad Hamburg

Bez autora
Jun 15 2016

Er Srbija, nacionalna avio-kompanije Republike Srbije, od danas uvodi četiri leta nedeljno za Hamburg, čime širi svoju mrežu destinacija na 11 gradova u Nemačkoj. Istorijski let JU390 je sleteo na aerodrom u Hamburgu u 09:20 časova, gde je svečano dočekan pozdravom "vodenim lukom" iz vatrogasnih topova, uz prisustvo visokih predstavnika Aerodroma. Delegacija predstavnika avio-kompanije, na čelu sa Đorđem Vukotićem, direktorom globalne prodaje, putovala je prvim letom iz Beograda u trajanju od svega dva časa i deset minuta. Novi let obavljaće se ponedeljkom, utorkom, sredom i petkom, avionom "bombardije" CRJ-900. Sa 1,8 miliona stanovnika, Hamburg, na reci Elbi, drugi je grad po veličini u Nemačkoj i druga luka u Evropi.

Air Serbia uvodi let za nemački grad HamburgEr Srbija, nacionalna avio-kompanije Republike Srbije, od danas uvodi četiri leta nedeljno za Hamburg, čime širi svoju mrežu destinacija na 11 gradova u Nemačkoj.

Istorijski let JU390 je sleteo na aerodrom u Hamburgu u 09:20 časova, gde je svečano dočekan pozdravom "vodenim lukom" iz vatrogasnih topova, uz prisustvo visokih predstavnika Aerodroma.

Delegacija predstavnika avio-kompanije, na čelu sa Đorđem Vukotićem, direktorom globalne prodaje, putovala je prvim letom iz Beograda u trajanju od svega dva časa i deset minuta.

Novi let obavljaće se ponedeljkom, utorkom, sredom i petkom, avionom "bombardije" CRJ-900.

Sa 1,8 miliona stanovnika, Hamburg, na reci Elbi, drugi je grad po veličini u Nemačkoj i druga luka u Evropi. Pristanište predstavlja središte ovog grada bogate pomorske istorije, koji svake godine privlači milione turista, posebno tokom leta.

„Radujemo se što uvodimo letove za Hamburg, čiji su poznati stari lučki kvartovi i kanali sada lako dostupni svim našim turistima. Letovi za Hamburg, koje ćemo obavljati četiri puta nedeljno, gostima će pružiti više opcija i biće usklađeni tako da mogu da zadovolje znatno interesovanje za putovanja tokom leta do ovog sjajnog grada, koji predstavlja našu 11. destinaciju u Nemačkoj. Nemačka je značajno tržište za Er Srbiju i radujemo se što ćemo u saradnji sa našim partnerima u sektoru turizma i ostalim članicama grupacije Etihad ervejz partners, a naročito sa avio-kompanijom erberlin, unaprediti svoje prisustvo i ponudu putovanja“, izjavio je generalni direktor Er Srbije, Dane Kondić.

Pored letova za Hamburg, Er Srbija nudi direktne letove za Berlin, Diseldorf, Frankfurt, Štutgart, kao i dodatne kod-šer letove sa samo jednim presedanjem u saradnji sa avio-kompanijom erberlin do Kelna, Drezdena, Nirnberga, Minhena, Sarbrikena i Hanovera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik