Avgustovski istorijski rekord za beogradski aerodrom

Bez autora
Sep 04 2016

Na Aerodromu Nikola Tesla Beograd zabeležen je istorijski apsolutni rekord u broju putnika u jednom mesecu! U avgustu je kroz beogradski aerodrom prošlo 590.292 putnika, što je povećanje od 3 odsto u odnosu na isti mesec prethodne godine, dok povećanje broja avio-operacija (poletanja i sletanja) iznosi 4 odsto.Prosečan dnevni broj putnika u avgustu iznosio je više od 19.000, a samo tokom tri glavna letnja meseca u 2016. godini opsluženo je više od 1,6 miliona putnika, što je 2 odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Avgustovski istorijski rekord za beogradski aerodromNa Aerodromu Nikola Tesla Beograd zabeležen je istorijski apsolutni rekord u broju putnika u jednom mesecu!

U avgustu je kroz beogradski aerodrom prošlo 590.292 putnika, što je povećanje od 3 odsto u odnosu na isti mesec prethodne godine, dok povećanje broja avio-operacija (poletanja i sletanja) iznosi 4 odsto.

Prosečan dnevni broj putnika u avgustu iznosio je više od 19.000, a samo tokom tri glavna letnja meseca u 2016. godini opsluženo je više od 1,6 miliona putnika, što je 2 odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Od početka 2016. godine aerodrom je uslužio oko 3,3 miliona putnika, što nam daje realna očekivanja da ćemo krajem godine dočekati i 5-milionitog putnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik