Centrotrans uveo elektronsku naplatu karata na relaciji Dobrinja - Vijećnica

Bez autora
Jun 21 2016

Kompanija Centrotrans Eurolines uvela je sistem elektronske naplate autobuskih karata kroz "Karticu povjerenja" na komercijalnoj liniji Dobrinja - Vijećnica.Naime, putnici od danas mogu preuzeti besplatnu elektronsku karticu uz prvo minimalno punjenje od 5 KM na svim prodajnim mjestima Centrotrans Eurolinesa i kod posade autobusa, a dopuna se vrši isključivo na prodajnim mjestima Centrotrans Eurolinesa ili online na web stranicama.

Centrotrans uveo elektronsku naplatu karata na relaciji Dobrinja - VijećnicaKompanija Centrotrans Eurolines uvela je sistem elektronske naplate autobuskih karata kroz "Karticu povjerenja" na komercijalnoj liniji Dobrinja - Vijećnica.

Naime, putnici od danas mogu preuzeti besplatnu elektronsku karticu uz prvo minimalno punjenje od 5 KM na svim prodajnim mjestima Centrotrans Eurolinesa i kod posade autobusa, a dopuna se vrši isključivo na prodajnim mjestima Centrotrans Eurolinesa ili online na web stranicama "centrocard.ba" i "citycard.ba".

Kartica povjerenja pruža posebne pogodnosti za vožnje s popustima do 25 posto.

Funkcionira na način da putnik prilikom ulaska u autobus prisloni karticu povjerenja na validator koji je lociran pored vozača. Validator će nakon skeniranja, skidati novac za vožnju, a na ekranu će pokazati koliko novca ostaje na kartici, saopćeno je iz Centrotransa Eurolinesa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik