Croatia Airlines uvodi dodatne letove prema popularnim europskim destinacijama

Bez autora
Sep 12 2016

Croatia Airlines ponudit će u zimskom redu letenja dodatne letove prema Rimu, Muenchenu, Kopenhagenu i Frankfurtu te ukinuti letove iz Zagreba prema Prištini i iz Dubrovnika prema Rimu, priopćeno je u ponedjeljak iz te kompanije. U zimskom redu letenja, koji počinje 30. listopada ove i vrijedi do 26. ožujka 2017. godine, Croatia Airlines uvodi dva dodatna leta na redovitoj međunarodnoj liniji Split -Rim, četvrtkom i nedjeljom. Novost su i dodatni međunarodni letovi na liniji Split-Muenchen utorkom i četvrtkom, tako da će na toj liniji zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno letjeti svakoga dana u tjednu, osim subotom. Kompanija uvodi i dodatni let utorkom na liniji Zagreb- Kopenhagen, čime će se broj tjednih letova na toj liniji povećati s pet na šest.

Croatia Airlines uvodi dodatne letove prema popularnim europskim destinacijamaCroatia Airlines ponudit će u zimskom redu letenja dodatne letove prema Rimu, Muenchenu, Kopenhagenu i Frankfurtu te ukinuti letove iz Zagreba prema Prištini i iz Dubrovnika prema Rimu, priopćeno je u ponedjeljak iz te kompanije.

U zimskom redu letenja, koji počinje 30. listopada ove i vrijedi do 26. ožujka 2017. godine, Croatia Airlines uvodi dva dodatna leta na redovitoj međunarodnoj liniji Split -Rim, četvrtkom i nedjeljom.

Novost su i dodatni međunarodni letovi na liniji Split-Muenchen utorkom i četvrtkom, tako da će na toj liniji zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno letjeti svakoga dana u tjednu, osim subotom.

Kompanija uvodi i dodatni let utorkom na liniji Zagreb- Kopenhagen,  čime će se broj tjednih letova na toj liniji povećati s pet na šest.

U zimskom redu letenja Croatia Airlines uvodi i izravne letove na liniji Dubrovnik-Frankfurt , na kojoj će zrakoplovi letjeti tri puta tjedno i to utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Tijekom zimske sezone ukidaju se linije Zagreb-Priština i Dubrovnik-Rim kako bi se otvorio prostor za uvođenje novih letova i optimizirala mreža u zimskom razdoblju te unaprijedio cjelokupan proizvod, navodi se u priopćenju.

U Croatia Airlinesu napominju da je putnički promet u razdoblju od siječnja do kolovoza ove godine porastao za  4 posto u odnosu na isto razdoblje lani, čemu je pridonijelo uvođenje linija iz Zagreba u Lisabon, Prag, Milano i Sankt Peterburg.

Za cijelu godinu Croatia Airlines očekuje oko 1,97 milijuna putnika, odnosno oko 6,5 posto više nego 2015. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik