EasyJet uveo liniju Zadar - Milano

Bez autora
Dec 23 2016

Linija će se odvijati tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom. Počinje 27. lipnja i traje do 3. rujna. Zadar je četvrta zračna luka easyJeta u Hrvatskoj pored Splita, Dubrovnika i nedavno uvedene Pule. S izrazitim zadovoljstvom objavljujemo značajno povećanje ulaganja u Hrvatsku s gotovo milijun dostupnih avio sjedala iz i prema Hrvatskoj u 2017. godini. Danas plasiramo 7 novih ruta i potpuno novu zračnu luku na našoj destinacijskoj mapi – Zadar! - najavio je Dimitris Schoinas, Senior Route Manager iz easyJet-a. Siguran sam da će se novi letovi prema Zadru, za koje očekujemo da će prevesti preko 8,000 putnika tijekom prve sezone, iskazati vrlo popularnima među talijanskim turstima kojim sada imaju mogućnost putovanja po fantastičnim cijenama prema jednom od najstarijih hrvatskih gradova s prelijepim plažama, otocima i pristupom prema jedinstvenom i predivnom Nacionalnom parku Plitvice, pod UNESCO-vom zaštitom, dodao je Schoinas.

EasyJet uveo liniju Zadar - MilanoLinija će se odvijati tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom. Počinje 27. lipnja i traje do 3. rujna. Zadar je četvrta zračna luka easyJeta u Hrvatskoj pored Splita, Dubrovnika i nedavno uvedene Pule.

S izrazitim zadovoljstvom objavljujemo značajno povećanje ulaganja u Hrvatsku s gotovo milijun dostupnih avio sjedala iz i prema Hrvatskoj u 2017. godini. Danas plasiramo 7 novih ruta i potpuno novu zračnu luku na našoj destinacijskoj mapi – Zadar! - najavio je Dimitris Schoinas, Senior Route Manager iz easyJet-a.

Siguran sam da će se novi letovi prema Zadru, za koje očekujemo da će prevesti preko 8,000 putnika tijekom prve sezone, iskazati vrlo popularnima među talijanskim turstima kojim sada imaju mogućnost putovanja po fantastičnim cijenama prema jednom od najstarijih hrvatskih gradova s prelijepim plažama, otocima i pristupom prema jedinstvenom i predivnom Nacionalnom parku Plitvice, pod UNESCO-vom zaštitom - dodao je Schoinas.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik