Finnair od ponedjeljka otvara novu liniju između Helsinkija i Pule

Bez autora
Jun 19 2016

Nacionalna finska zrakoplovna kompanija "Finnair" u razdoblju od 20. lipnja do 12. kolovoza uspostavit će zrakoplovnu liniju na relaciji Helsinki - Pula, dva puta tjedno, odnosno ponedjeljkom i petkom, priopćeno je u petak iz pulske Zračne luke. Kako se navodi u priopćenju za javnost, "Finnair" je nacionalna zrakoplovna kompanija Finske i ujedno najveća zrakoplovna kompanija u Finskoj sa sjedištem u Zračnoj luci Helsinki-Vantaa, a većinski vlasnik kompanije je Vlada Republike Finske s udjelom od 55,8 posto. "Finnair" je član udruženja Oneworld airline alliance, u 2015. godini prevezli su više od deset milijuna putnika u više od 60 europskih, 13 azijskih i 4 sjevernoameričke destinacije.

Finnair od ponedjeljka otvara novu liniju između Helsinkija i PuleNacionalna finska zrakoplovna kompanija "Finnair" u razdoblju od 20. lipnja do 12. kolovoza uspostavit će zrakoplovnu liniju na relaciji Helsinki - Pula, dva puta tjedno, odnosno ponedjeljkom i petkom, priopćeno je u petak iz pulske Zračne luke.

Kako se navodi u priopćenju za javnost, "Finnair" je nacionalna zrakoplovna kompanija Finske i ujedno najveća zrakoplovna kompanija u Finskoj sa sjedištem u Zračnoj luci Helsinki-Vantaa, a većinski vlasnik kompanije je Vlada Republike Finske s udjelom od 55,8 posto.

"Finnair" je član udruženja Oneworld airline alliance, u 2015. godini prevezli su više od deset milijuna putnika u više od 60 europskih, 13 azijskih i 4 sjevernoameričke destinacije.

"Finnair je jedina europska zrakoplovna kompanija koja posjeduje Airbus A350 te je peta najstarija zrakoplovna kompanija na svijetu s neprekinutim postojanjem", stoji u priopćenju za javnost i dodaje kako na službenoj internetskoj stranici kompanije stoji kako će cijena karte na relaciji Pula Helsinki iznositi 300 eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik