Grci i Hrvati kupili najviše karata za letove Air Serbije iz Beograda za New York

Bez autora
Jun 22 2016

Srbijanska nacionalna zrakoplovna kompanija Air Serbia od sutra počinje s letovima na liniji Beograd - New York, a tamošnji mediji navode kako je već prodano više od 20 tisuća karata te da među kupcima prednjače oni iz regije, pogotovo Grci i Hrvati. Pri iznošenju podataka mediji se pozivaju na prodajne agente, jer Air Serbia još uvijek nije iznijela službene informacije. Air Serbia je pri pokretanju linije Beograd - New York računala i na regiju. Hrvatska je zanimljiva zbog brojnog iseljeništva u SAD-u, a putnike iz Lijepe Naše su na letove u Veliku Jabuku privukle i promotivne cijene povratne karte od 499 eura za ekonomski razred.

Grci i Hrvati kupili najviše karata za letove Air Serbije iz Beograda za New YorkSrbijanska nacionalna zrakoplovna kompanija Air Serbia od sutra počinje s letovima na liniji Beograd - New York, a tamošnji mediji navode kako je već prodano više od 20 tisuća karata te da među kupcima prednjače oni iz regije, pogotovo Grci i Hrvati.

Pri iznošenju podataka mediji se pozivaju na prodajne agente, jer Air Serbia još uvijek nije iznijela službene informacije.

Air Serbia je pri pokretanju linije Beograd - New York računala i na regiju. Hrvatska je zanimljiva zbog brojnog iseljeništva u SAD-u, a putnike iz Lijepe Naše su na letove u Veliku Jabuku privukle i promotivne cijene povratne karte od 499 eura za ekonomski razred.

Koliko srbijanska zrakoplovna kompanija računa na putnike iz Hrvatske, pokazuje i podatak da njeni zrakoplovi povezuju Beograd i Zagreb s četiri leta dnevno.

U svrhu promocije odlazaka u New York, Air Serbia je od 12. do 21. lipnja na toj liniji letjela sa širokotrupnim Airbusom A330 koji će povezivati Beograd i New York. Spomenuti model krase 254 sjedala, a srbijanska zrakoplovna kompanija inače na liniji Beograd - Zagreb koristi ATR-72 koji ima 66 sjedala.

Hrvati će tako od sutra u New York moći letjeti i preko beogradske zračne luke Nikola Tesla koja će jedina u regiji imati izravnu vezu s nekim američkim gradom.

Letovi će se odvijati pet puta tjedno, Airbusom A330 koji je unajmljen od indijske zrakoplovne kompanije Jet Airways. Ta dva prijevoznika inače povezuje zajednički suvlasnik Etihad Airways iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

A330 ima 18 mjesta u poslovnoj i 236 mjesta u ekonomskoj klasi. Promotivna cijena povratne karte od Zagreba preko Beograda do New Yorka u poslovnoj klasi stoji 2509 eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik