Iberia za Uskrs uvodi posebnu liniju prema Dubrovniku

Bez autora
Mar 14 2016

Španjolski zrakoplovni prijevoznik Iberia uveo je posebne letove za Dubrovnik tijekom uskrsnih blagdana, dva i pol mjeseca prije početka redovnih linija prema Hrvatskoj, priopćila je kompanija sa sjedištem u Madridu. Direktni letovi između Madrida i Dubrovnika najavljeni su za razdoblje od 19. do 27. ožujka. U lipnju će, pak, poletjeti Iberijini zrakoplovi na regularnim linijama prema Hrvatskoj i to prvo 7. lipnja prema Dubrovniku, prema kojem će biti uspostavljeno četiri ili pet letova tjedno. Četiri dana kasnije počinju letovi iz Madrida prema Zagrebu, a dva glavna grada bit će povezana dva puta tjedno. Od 27. srpnja zrakoplovi Iberia Regional Air Nostruma tri puta tjedno će letjeti prema Splitu.

Iberia za Uskrs uvodi posebnu liniju prema DubrovnikuŠpanjolski zrakoplovni prijevoznik Iberia uveo je posebne letove za Dubrovnik tijekom uskrsnih blagdana, dva i pol mjeseca prije početka redovnih linija prema Hrvatskoj, priopćila je kompanija sa sjedištem u Madridu.

Direktni letovi između Madrida i Dubrovnika najavljeni su za razdoblje od 19. do 27. ožujka.

U lipnju će, pak, poletjeti Iberijini zrakoplovi na regularnim linijama prema Hrvatskoj i to prvo 7. lipnja prema Dubrovniku, prema kojem će biti uspostavljeno četiri ili pet letova tjedno. Četiri dana kasnije počinju letovi iz Madrida prema Zagrebu, a dva glavna grada bit će povezana dva puta tjedno.

Od 27. srpnja zrakoplovi Iberia Regional Air Nostruma tri puta tjedno će letjeti prema Splitu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik