Jadrolinija ostvarila 4 posto bolje rezultate nego lani

Bez autora
Oct 04 2016

Jadrolinija se s ljetnoga vratila na zimski red plovidbe. Ostvareni su u prosjeku 4 posto bolji rezultati nego lani. Prometa još uvijek ima, ali daleko manje nego tijekom ljeta. Sa zimskim redom plovidbe i cijene brodskih karata vratile su se na staro, jer u sezoni narastu oko 20%. Osim za otočane kojima je cijena uvijek ista. No, loša je vijest da zimski plovidbeni red znači i lošiju vezu otoka s kopnom, odnosno znatno smanjenje broja brodskih linija. Iako se rezultati još zbrajaju, sasvim je sigurno da će ovo za Jadroliniju biti uspješna godina te očekuju da će premašiti prošlogodišnje prihode od 850 milijuna kuna. Od siječnja do rujna prevezli su gotovo 9 milijuna i 800 tisuća putnika, te gotovo dva i pol milijuna vozila.

Jadrolinija ostvarila 4 posto bolje rezultate nego laniJadrolinija se s ljetnoga vratila na zimski red plovidbe. Ostvareni su u prosjeku 4 posto bolji rezultati nego lani. Prometa još uvijek ima, ali daleko manje nego tijekom ljeta.

Sa zimskim redom plovidbe i cijene brodskih karata vratile su se na staro, jer u sezoni narastu oko 20%. Osim za otočane kojima je cijena uvijek ista. No, loša je vijest da zimski plovidbeni red znači i lošiju vezu otoka s kopnom, odnosno znatno smanjenje broja brodskih linija.

Iako se rezultati još zbrajaju, sasvim je sigurno da će ovo za Jadroliniju biti uspješna godina te očekuju da će premašiti prošlogodišnje prihode od 850 milijuna kuna. Od siječnja do rujna prevezli su gotovo 9 milijuna i 800 tisuća putnika, te gotovo dva i pol milijuna vozila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik