Linija Sarajevo - Šarža aviokompanije Air Arabia

Bez autora
Mar 17 2016

Predstavnici kompanije Air Arabia sutra će u Sarajevu predstaviti low-cost aviolinije Sarajevo - Šarža. Kompanija Air Arabia je prvi i najveći low-cost avioprevoznik čija se centrala nalazi u Šarži, najvećem i trećem najpopularnijem gradu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, koji je udaljen 15 kilometara od Dubaija. Glavni aerodromi s kojih saobraća Air Arabia su Šarža u UAE, Aleksandrija u Egiptu, Kazablabnka u Maroku te Aman u Jordanu. Kao prva i najveća LCC-kompanija Air Arabia leti na više od 116 destinacija na Bliskom Istoku, u Sjevernoj Africi, Aziji i Evropi. U svojoj floti koriste Airbus A-320 sa 168 sjedišta.

Linija Sarajevo - Šarža aviokompanije Air ArabiaPredstavnici kompanije Air Arabia sutra će u Sarajevu predstaviti low-cost aviolinije Sarajevo - Šarža.

Kompanija Air Arabia je prvi i najveći low-cost avioprevoznik čija se centrala nalazi u Šarži, najvećem i trećem najpopularnijem gradu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, koji je udaljen 15 kilometara od Dubaija.

Glavni aerodromi s kojih saobraća Air Arabia su Šarža (SHJ) u UAE, Aleksandrija (ALY) u Egiptu, Kazablabnka (CAS) u Maroku te Aman u Jordanu.

Kao prva i najveća LCC-kompanija (Low Cost Carrier) Air Arabia leti na više od 116 destinacija na Bliskom Istoku, u Sjevernoj Africi, Aziji i Evropi. U svojoj floti koriste Airbus A-320 sa 168 sjedišta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik