Od 31. oktobra aviolinija Niš-Bratislava

Bez autora
Oct 27 2016

Od 31. oktobra biće uvedena aviolinija Niš - Bratislava, najavio je danas premijer Aleksandar Vučić i dodao da će država nastaviti da ulaže u niški aerodrom "Konstantin Veliki". Avionska karta će koštati oko 20 do 30 evra, a leteće jedna lou kost kompanija, naveo je Vučić u Skupštini Srbije.On je podsetio da aerodrom u Nišu sada ima 75.000 putnika, a da je pre dve godine sa tog aerodroma letelo samo 10.000 putnika. Odlučili smo da nastavimo da ulažemo u niški aerodrom, ali moramo da vidimo kako ćemo to da radimo, da ne oštetimo nacionalnog avioprevoznika, rekao je Vučić.

Od 31. oktobra aviolinija Niš-BratislavaOd 31. oktobra biće uvedena aviolinija Niš - Bratislava, najavio je danas premijer Aleksandar Vučić i dodao da će država nastaviti da ulaže u niški aerodrom "Konstantin Veliki".

Avionska karta će koštati oko 20 do 30 evra, a leteće jedna lou kost kompanija, naveo je Vučić u Skupštini Srbije.

On je podsetio da aerodrom u Nišu sada ima 75.000 putnika, a da je pre dve godine sa tog aerodroma letelo samo 10.000 putnika.

"Odlučili smo da nastavimo da ulažemo u niški aerodrom, ali moramo da vidimo kako ćemo to da radimo, da ne oštetimo nacionalnog avioprevoznika", rekao je Vučić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik