Odlični rezultati Aerodroma najavljuju uspešnu letnju sezonu

Bez autora
Jun 01 2017

Aerodrom Nikola Tesla Beograd i u maju nastavlja sa povećanjem broja putnika. U maju je beogradski aerodrom uslužio za ovaj mesec rekordnih 432.828 putnika, što je 4 odsto više nego u maju prethodne godine, a prevezeno je ukupno više od 1.600 tona robe i pošte, 22 odsto više nego u istom mesecu prošle godine. Od početka godine usluge beogradskog aerodroma koristilo je ukupno više od 1,8 miliona putnika, 9 odsto više nego u istom periodu prethodne rekordne godine, a prevezeno je ukupno oko 8.000 tona robe i pošte, odnosno 15 odsto više nego prošle godine. S obzirom na predstojeću sezonu godišnjih odmora, kada se najviše i putuje, cilj i objektivno očekivanje je da ćemo u godini kada Aerodrom proslavlja prvih 55 godina rada prevazići magičnu cifru od 5,5 miliona putnika.

Odlični rezultati Aerodroma najavljuju uspešnu letnju sezonuAerodrom Nikola Tesla Beograd i u maju nastavlja sa povećanjem broja putnika.

U maju je beogradski aerodrom uslužio za ovaj mesec rekordnih 432.828 putnika, što je 4 odsto više nego u maju prethodne godine, a prevezeno je ukupno više od 1.600 tona robe i pošte, 22 odsto više nego u istom mesecu prošle godine.

Od početka godine usluge beogradskog aerodroma koristilo je ukupno više od 1,8 miliona putnika, 9 odsto više nego u istom periodu prethodne rekordne godine, a prevezeno je ukupno oko 8.000 tona robe i pošte, odnosno 15 odsto više nego prošle godine.

S obzirom na predstojeću sezonu godišnjih odmora, kada se najviše i putuje, cilj i objektivno očekivanje  je da ćemo u godini kada Aerodrom proslavlja prvih 55 godina rada prevazići magičnu cifru od 5,5 miliona putnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik