Otkazani letovi kompanije Lufthanza - piloti u štrajku

Bez autora
Nov 14 2016

Piloti nemačke kompanije "Lufthanza" upozorili su u ponedeljak 14. novembra, da će ponovo stupiti u štrajk zbog dugotrajnog spora oko plata.Sindikat pilota nemačkog avioprevoznika saopštio je da će u narednih 24 sata objaviti detalje o dužini trajanja i obimu štrajka, uz napomenu da će se raditi o najvećem takvom štrajku u Nemačkoj. Kako se navodi u saopštenju, "Lufthanza" zarađuje mililjarde evra, ali piloti nisu dobili povišice plata pet godina. Radnici zahtevaju od uprave kompanije da razmotri tu činjenicu.

Otkazani letovi kompanije Lufthanza - piloti u štrajkuPiloti nemačke kompanije "Lufthanza" upozorili su u ponedeljak 14. novembra, da će ponovo stupiti u štrajk zbog dugotrajnog spora oko plata.

Sindikat pilota nemačkog avioprevoznika saopštio je da će u narednih 24 sata objaviti detalje o dužini trajanja i obimu štrajka, uz napomenu da će se raditi o najvećem takvom štrajku u Nemačkoj.

Kako se navodi u saopštenju, "Lufthanza" zarađuje mililjarde evra, ali piloti nisu dobili povišice plata pet godina. Radnici zahtevaju od uprave kompanije da razmotri tu činjenicu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik