Prvi let "Rajan era" od Niša do Berlina

Bez autora
Sep 04 2016

Irska niskotarifna avio-kompanija "Rajan er" od danas leti iz Srbije i to sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki". Za početak leteće se dva puta nedeljno do Berlina, a do kraja oktobra najavljene su još tri destinacije Milano, Bratislava i Dizeldorf."Rajan er" ima mrežu od 32. zemlje i smatra se jednim od najvećih lou kost prevoznika poznat po pristupačnim cenama karata. Pored "Rajan era" iz Niša već leti mađarski "Viz er" i do kraja godine niški aerodrom će imati devet redovnih linija, a već naredne godine očekuje se i više od 100.000 putnika.

Prvi let "Rajan era" od Niša do BerlinaIrska niskotarifna avio-kompanija "Rajan er" od danas leti iz Srbije i to sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki". Za početak leteće se dva puta nedeljno do Berlina, a do kraja oktobra najavljene su još tri destinacije Milano, Bratislava i Dizeldorf.

"Rajan er" ima mrežu od 32. zemlje i smatra se jednim od najvećih lou kost prevoznika poznat po pristupačnim cenama karata.

Pored "Rajan era" iz Niša već leti mađarski "Viz er" i do kraja godine niški aerodrom će imati devet redovnih linija, a već naredne godine očekuje se i više od 100.000 putnika.

Prvim "Rajan erovim" avionom koji je sleteo u Srbiju upravljao je pilot Vladimir Milićević iz Beograda koji u ovoj kompaniji radi već 19 godina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik