Rekordni lipanj u Zračnoj luci Dubrovnik

Bez autora
Jul 10 2016

Zračna luka Dubrovnik u mjesecu lipnju bilježi 288.809 putnika, što je povećanje za 17,85% u odnosu na lipanj 2015. Ovo je ujedno i najveći broj putnika u mjesecu lipnju ikada zabilježen. Tijekom prvog vikenda u srpnju, 2. i 3. srpnja nastavljen je pozitivan trend i tada je kroz dubrovački aerodrom prošlo 30.200 putnika. To je iznad svih očekivanja i planova. Očekivali smo godišnji rast prometa od 3 do 4 posto, budući da je prošla godina bila rekordna. Dvoznamenkasti rast prometa zabilježen u prvih šest mjeseci godine nas je zaista iznenadio i teško je prognozirati kako će izgledati ostatak sezone, kazao je komercijalni direktor i zamjenik glavnog direktora Zračne luke Dubrovnik.

Rekordni lipanj u Zračnoj luci DubrovnikZračna luka Dubrovnik u mjesecu lipnju bilježi 288.809 putnika, što je povećanje za 17,85% u odnosu na lipanj 2015.
Ovo je ujedno i najveći broj putnika u mjesecu lipnju ikada zabilježen.

Tijekom prvog vikenda u srpnju, 2. i 3. srpnja nastavljen je pozitivan trend i tada je kroz dubrovački aerodrom prošlo 30.200 putnika, podaci su dubrovačke zračne luke.

- To je iznad svih očekivanja i planova. Očekivali smo godišnji rast prometa od 3 do 4 posto, budući da je prošla godina bila rekordna. Dvoznamenkasti rast prometa zabilježen u prvih šest mjeseci godine nas je zaista iznenadio i teško je prognozirati kako će izgledati ostatak sezone - kazao je Frano Luetić, komercijalni direktor i zamjenik glavnog direktora Zračne luke Dubrovnik.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik