Ruske železnice ulažu u Srbiji

Bez autora
Feb 01 2017

Kompanija "Ruske železnice" namerava da u prvoj polovini ove godine kupi udeo u srpskoj kompaniji koja se bavi održavanjem infrastrukture. Prvi potpredsednik "Ruske železnice" (RŽD) Aleksandar Mišarin rekao je da će ta kompanija u Srbiji kupiti lokalno preduzeće koje se bavi održavanjem infrastrukture, s tim što će deo ostaviti partnerima. Vreme zatvaranja transakcije je prva polovina godine, rekao je Mišarin na marginama Dana ruskih železnica u Savetu Federacije. Mišarin nije želeo da imenuje kompaniju čiji udeo planiraju da kupe "Ruske železnice", a nije naveo ni iznos transakcije već je na pitanje da li je to preduzeće skupo rekao: "Ne baš".

Ruske železnice ulažu u SrbijiKompanija "Ruske železnice" namerava da u prvoj polovini ove godine kupi udeo u srpskoj kompaniji koja se bavi održavanjem infrastrukture.

Prvi potpredsednik "Ruske železnice" (RŽD) Aleksandar Mišarin rekao je da će ta kompanija u Srbiji kupiti lokalno preduzeće koje se bavi održavanjem infrastrukture, s tim što će deo ostaviti partnerima.

Vreme zatvaranja transakcije je prva polovina godine, rekao je Mišarin na marginama Dana ruskih železnica u Savetu Federacije.

Mišarin nije želeo da imenuje kompaniju čiji udeo planiraju da kupe "Ruske železnice", a nije naveo ni iznos transakcije već je na pitanje da li je to preduzeće skupo rekao: "Ne baš".

Udeo u srpskoj kompaniji će kupiti ćerka kompanija "Ruskih železnica", preduzeće "RŽD internešenel", preneo je Sputnjik.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik