Ryanair otvara novu liniju iz Niša za Bratislavu

Bez autora
May 16 2016

Ryanair, najomiljenija evropska niskotarifna aviokompanija u ponedeljak je objavila novu liniju iz Niša za Bratislavu, sa dva leta nedeljno koji počinju 31. oktobra ove godine pored već najavljene linije za Berlin. Rayanair je predstavio zimski red letenja iz Niša za 2016. godinu, gde su ukupno dve nove linije za Berlin i Bratislavu po 2 leta nedeljno, a planiraju ukupno 60.000 putnika na godišnjem nivou. Potrošači i putnici u Srbiji ove zime dobijaju još dve linije iz Niša i mogu da očekuju dalja unapredjenja kroz program Ryanaira ‘Always Getting Better’ koji uključuje nove linije, nove tehnologije, novi enterijer avio kabina i veću ponudu niskih cena. Ryanair će proslaviti objavu nove linije Niš - Bratislava puštanjem u prodaju avio karata sa početnom cenom od 19,99 eura (2.444 dinara) za putovanja u novembru mesecu 2016. godine.

Ryanair otvara novu liniju iz Niša za BratislavuRyanair, najomiljenija evropska niskotarifna aviokompanija u ponedeljak je objavila novu liniju iz Niša za Bratislavu, sa dva leta nedeljno koji počinju 31. oktobra ove godine pored već najavljene linije za Berlin.

Rayanair je predstavio zimski red letenja iz Niša za 2016. godinu, gde su ukupno dve nove linije za Berlin i Bratislavu po 2 leta nedeljno, a planiraju ukupno 60.000 putnika na godišnjem nivou.

Potrošači i putnici u Srbiji ove zime dobijaju još dve linije iz Niša i mogu da očekuju dalja unapredjenja kroz program Ryanaira ‘Always Getting Better’ koji uključuje nove linije, nove tehnologije, novi enterijer avio kabina i veću ponudu niskih cena.

Ryanair će proslaviti objavu nove linije Niš - Bratislava puštanjem u prodaju avio karata sa početnom cenom od 19,99 eura (2.444 dinara) za putovanja u novembru mesecu 2016. godine. Ove niske cene karata dostupne su na sajtu www.ryanair.com do četvrtka u ponoć (19. Maja).

“Ryanair se raduje objavljivanju nove linije iz Niša za Bratislavu od 31. Oktobra 2016. godine pored već najavljene linije za Berlin na našem prvom aerodromu u Srbiji i 32. destinaciji Ryanaira. Ove nove linije su idealne kako za poslovne tako i za privatne potrošače i mi se radujemo otvaranju dodatnih linija u buducnosti" , izjavio je u Nišu David O’Brien iz Menadzmenta Ryanaira.

"Kako bi proslavili otvaranje nove linije, puštamo u prodaju avio karte Niš-Bratislava sa početnom cenom od 19,99 evra (2.444 dinara) za putovanja u novembru mesecu koje se mogu kupiti do četvrtka u ponoć. Kako će se karte po ovim fantastično niskim cenama brzo rasporodati savetujemo kupcima da što pre odu na sajt www.ryanair.com i ne propuste ovu priliku“, dodao je O’Brien tom prilikom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik