Splitska zračna luka planira oboriti rekord u broju putnika

Bez autora
May 28 2017

Splitska Zračna luka ponovno ove godine planira oboriti svoj rekord u broju putnika, očekuje ih se više od dva i pol milijuna. Početkom godine krenulo je i dugo iščekivano proširenje zračne luke koja će dobiti trostruko veći putnički terminal i parkiralište. Cijela investicija ukupno je vrijedna 450 milijuna kuna. Dvije godine u splitskoj Zračnoj luci istodobno će se graditi i ostvarivati rekordan putnički promet. Vlada je jučer donijela odluku da se dobit zračne luke ulaže u njezin razvoj. Tako se nakon gotovo 40 godina napokon ostvaruje veliko ulaganje u Resnik. Stoga će uoči ljeta 2019. turiste dočekati trostruko veća zgrada zračne luke.

Splitska zračna luka planira oboriti rekord u broju putnikaSplitska Zračna luka ponovno ove godine planira oboriti svoj rekord u broju putnika, očekuje ih se više od dva i pol milijuna. Početkom godine krenulo je i dugo iščekivano  proširenje zračne luke koja će dobiti trostruko veći putnički terminal i parkiralište. Cijela investicija ukupno je vrijedna 450 milijuna kuna.

Dvije godine u splitskoj Zračnoj luci istodobno će se graditi i ostvarivati rekordan putnički promet. Vlada je jučer donijela odluku da se dobit zračne luke ulaže u njezin razvoj. 

Tako se nakon gotovo 40 godina napokon ostvaruje veliko ulaganje u Resnik. Stoga će uoči ljeta 2019. turiste dočekati trostruko veća zgrada zračne luke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik