Uber uskoro i u Dubrovniku

Bez autora
May 19 2016

Na Uberovim službenim web stranicama pojavio se oglas u kojem stoji da taksi prijevoznik Uber traži partner vozače u Dubrovniku. Prednosti vozača partnera Ubera su samostalno određivanje radnih sati i zarade, jednostavnost rukovanja Uber aplikacijom, sigurnost te mnogobrojne druge pogodnosti. Uvjete koji naš partner vozač mora zadovoljavati uključuju posjedovanje vlastite tvrtke/obrte s registriranom djelatnošću iznajmljivanja motornih vozila i posjedovanje vozila piše, među ostalim u oglasu. Podsjetimo, tvrtka Uber radi u brojnim europskim gradovima uključujući Zagreb, a cijene prijevoza za putnike jeftinije su nego kod klasičnih taksista.

Uber uskoro i u DubrovnikuNa Uberovim službenim web stranicama pojavio se oglas u kojem stoji da taksi prijevoznik Uber traži partner vozače u Dubrovniku.

“Prednosti vozača partnera Ubera su samostalno određivanje radnih sati i zarade, jednostavnost rukovanja Uber aplikacijom, sigurnost te mnogobrojne druge pogodnosti. Uvjete koji naš partner vozač mora zadovoljavati uključuju posjedovanje vlastite tvrtke/obrte s registriranom djelatnošću iznajmljivanja motornih vozila i posjedovanje vozila” piše, među ostalim u oglasu prenosi DubrovackiDnevnik.

Podsjetimo, tvrtka Uber radi u brojnim europskim gradovima uključujući Zagreb, a cijene prijevoza za putnike jeftinije su nego kod klasičnih taksista.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik