Wizz Air sleće iz Osijeka

Bez autora
Dec 20 2016

Wizz Air, najveći low-cost avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, najavio je danas svoju prvu liniju kojom povezuje Osijek sa Bazelom u Švajcarskoj. Niskotarifna linija počinje 19. maja 2017. godine s dva leta sedmično ponedeljkom i petkom. Grad Bazel koji je poznat po svojim istorijskim znamenitostima i veoma poznat po svojih više od 40 muzeja je sjajno odredište za sve hrvatske putnike. Karte za ove letove su već u prodaji na wizzair.com uz cene koje se kreću već od 19,99 evra. Pokazujući WIZZ-ovu predanost regiji, Osijek pored Splita postaje drugi hrvatski aerodrom u okviru sve razgranatije WIZZ-ove mreže odredišta što sada uvećava ponudu niskotarifnih letova do tri zemlje - London (Luton) u Velikoj Britaniji, Varšava u Poljskoj te Bazel u Švajcarskoj. Nova ruta će povezati dve zemlje, podstaći dvosmerni razvoj turizma i upostaviti važnu trgovačku i poslovnu vezu između Švajcarske i Hrvatske.

Wizz Air sleće iz OsijekaWizz Air, najveći low-cost avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, najavio je danas svoju prvu liniju kojom povezuje Osijek sa Bazelom u Švajcarskoj. Niskotarifna linija počinje 19. maja 2017. godine s dva leta sedmično ponedeljkom i petkom. Grad Bazel koji je poznat po svojim istorijskim znamenitostima i veoma poznat po svojih više od 40 muzeja je sjajno odredište za sve hrvatske putnike. Karte za ove letove su već u prodaji na wizzair.com uz cene koje se kreću već od 19,99 evra.

Pokazujući WIZZ-ovu predanost regiji, Osijek pored Splita postaje drugi hrvatski aerodrom u okviru sve razgranatije WIZZ-ove mreže odredišta što sada uvećava ponudu niskotarifnih letova do tri zemlje - London (Luton) u Velikoj Britaniji, Varšava u Poljskoj te Bazel u Švajcarskoj. Nova ruta će povezati dve zemlje, podstaći dvosmerni razvoj turizma i upostaviti važnu trgovačku i poslovnu vezu između Švajcarske i Hrvatske.

Današnjom objavom Osijek postaje 134. odredište koje je uključeno u sve veću niskotarifnu mrežu. WIZZ uz svoje letove u Evropi i dalje pruža pristupačne usluge u više od 40 zemalja. U proteklih 12 meseci, zaključno sa 30. novembrom 2016. Wizz Air je prevezao više od 22,4 miliona putnika te podstakao razvoj lokalnog tržišta rada ne samo u vazduhoplovstvu već i u ugostiteljstvu i turizmu, a podržava više od 16.800 radnih mesta u povezanim delatnostima. U Wizz Airu radi ekipa koju čini više od 3000 vazduhoplovnih profesionalaca koji će sa radošću dočekati svakog putnika na neki od naših 74 aviona, uključujući i 11 ultra-efikasnih i najsavremenijih Airbus-ovih A321 sa po 230 sedišta.

Sorina Rac (Sorina Ratz), menadžer za odnose sa javnošću Wizz Aira je izjavila: "Današnjom objavom povećavamo našu predanost interesima naših putnika i našem interesu da stvorimo što više mogućnosti za Hrvate. Počev od 19. maja, Osijek, grad bogat kulturnim, sportskim i zabavnim događajima, će postati našim 134. odredištem. Našom prvom linijom iz Osijeka spojićemo ovaj grad sa Bazelom u Švajcarskoj, koji je dom za više od 40 muzeja i poznatih arhitektonskih i povijesnih znamenitosti. Bazel će biti idealno odredište kako za naše poslovne putnike tako isto i za one koji putuju radi odmora. Pogodan red letenja te niske cene čine ga idealnim odredištem za vikend, kao i za kraće putovanje sa ciljem upoznavanja svih lepota ovog kraja. Naša posvećena posada se raduje i uz osmeh će poželeti dobrodošlicu svim putnicima na letu na nekom od naših mladih aviona.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik