Za četiri dana primljeno jedanaest tona pošiljki

Bez autora
Jan 16 2017

"BH Pošta" u Sarajevu zaprimila je od 4. do 8. januara, posredstvom Međunarodnog aerodroma Sarajevo, 11 tona poštanskih pošiljki iz međunarodnog saobraćaja.Nakon otvaranja poštanskih vreća utvrđeno je da je riječ o velikom broju pošiljaka sa otisnutim poštanskim žigom iz oktobra i novembra prošle godine, te procjenjujemo da je 90 odsto ukupne količine prispjelih pošiljaka sa kašnjenjem u prispjeću u BiH, saopšteno je iz ovog preduzeća. Od početka godine "BH Pošta" zaprimila je izuzetno veliku količinu pošiljki, od kojih je najviše prispjelo iz Kine.

Za četiri dana primljeno jedanaest tona pošiljki"BH Pošta" u Sarajevu zaprimila je od 4. do 8. januara, posredstvom Međunarodnog aerodroma Sarajevo, 11 tona poštanskih pošiljki iz međunarodnog saobraćaja.

"Nakon otvaranja poštanskih vreća utvrđeno je da je riječ o velikom broju pošiljaka sa otisnutim poštanskim žigom iz oktobra i novembra prošle godine, te procjenjujemo da je 90 odsto ukupne količine prispjelih pošiljaka sa kašnjenjem u prispjeću u BiH", saopšteno je iz ovog preduzeća.

Od početka godine "BH Pošta" zaprimila je izuzetno veliku količinu pošiljki, od kojih je najviše prispjelo iz Kine. Zaposleni u "BH Pošti" poručili su korisnicima da čine maksimalne napore da sve prispjele pošiljke budu obrađene i dostavljene na odredište.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik