Slovenija s najvećim rastom trgovine na malo u eurozoni u kolovozu

Bez autora
Oct 06 2011

Od svih država članica eurozone Slovenija je zabilježila najveći rast opsega trgovine na malo koji je u kolovozu ove godine, u odnosu na prethodni mjesec, iznosio 3,1 posto. Eurozona je na mjesečnoj razini ostvarila 0,3-postotan rast opsega trgovine na malo, dok je rast na području Europske unije iznosio 0,2 posto. Povećanje opsega trgovine na malo zabilježilo je ukupno devet država među kojima prednjače Slovenija sa spomenutih 3,1 posto i Luksemburg s 2,8 posto. Opseg trgovine na malo u usporedbi sa srpnjem smanjio se u dvanaest država, najviše u Rumunjskoj (-3,1 posto) i Njemačkoj (-2,9 posto).

Slovenija s najvećim rastom trgovine na malo u eurozoni u kolovozuOd svih država članica eurozone Slovenija je zabilježila najveći rast opsega trgovine na malo koji je u kolovozu ove godine, u odnosu na prethodni mjesec, iznosio 3,1 posto.

Eurozona je na mjesečnoj razini ostvarila 0,3-postotan rast opsega trgovine na malo, dok je rast na području Europske unije iznosio 0,2 posto, priopćio je Eurostat.

Povećanje opsega trgovine na malo zabilježilo je ukupno devet država među kojima prednjače Slovenija sa spomenutih 3,1 posto i Luksemburg s 2,8 posto. Opseg trgovine na malo u usporedbi sa srpnjem smanjio se u dvanaest država, najviše u Rumunjskoj (-3,1 posto) i Njemačkoj (-2,9 posto).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik