Super Konzum u Bijeljini

Bez autora
May 26 2010

Nova "Super Konzum" prodavnica otvorena je u srijedu u sklopu trgovačkog centra "Tom" u Bijeljini. "Konzum" u bijeljinskom prodajnom objektu raspolaže s više od 20.000 artikala među kojima će uvijek biti zastupljeni svježe voće, povrće i meso. Pored prehrambenih i proizvoda za higijenu u asortimanu su i tehnički aparati i ostale potrepštine za domaćinstvo. Praksa 'Konzuma' je da na dan otvaranja doniramo sredstva za socijalne potrebe građana. Na taj način pokazujemo socijalnu orijentisanost naše kompanije. Predstavnici opštine Bijeljina podržali su dolazak još jednog investitora u najveći semberski grad. Zalažeu se za stvaranje što boljeg poslovnog ambijenta, a otvaranje 'Konzumovog' prodajnog objekta je jedan od dokaza za to. Opština će i dalje izlaziti u susret svim privrednicima.

Super Konzum u BijeljiniNova "Super Konzum" prodavnica otvorena je u srijedu u sklopu trgovačkog centra "Tom" u Bijeljini.

"Zadovoljstvo mi je što smo u Bijeljini otvorili 121. 'Konzumov' objekat u BiH, a deveti u ovoj godini", rekao je Dragan Baškarad, direktor "Konzuma", i istakao da će u novootvorenom objektu, koji se prostire na više od 2.300 metara kvadratnih raditi 48 radnika.

"Konzum" u bijeljinskom prodajnom objektu raspolaže s više od 20.000 artikala među kojima će uvijek biti zastupljeni svježe voće, povrće i meso. Pored prehrambenih i proizvoda za higijenu u asortimanu su i tehnički aparati i ostale potrepštine za domaćinstvo.

"Misijom ljubaznosti, odnosno ljubaznošću naših uposlenika, ugodnim ambijentom, dobrim asortimanom i najboljim cijenama 'Konzum' želi ponuditi dodatnu vrijednost kupcima za njihov potrošen novac", istakao je Baškarad.

On je povodom otvaranja novog objekta uručio poklon bon u iznosu 10.000 KM bijeljinskom Centru za socijalni rad.

"Praksa 'Konzuma' je da na dan otvaranja doniramo sredstva za socijalne potrebe građana. Na taj način pokazujemo socijalnu orijentisanost naše kompanije", kazao je Baškarad.

Predstavnici opštine Bijeljina podržali su dolazak još jednog investitora u najveći semberski grad.

"Zalažemo se za stvaranje što boljeg poslovnog ambijenta, a otvaranje 'Konzumovog' prodajnog objekta je jedan od dokaza za to", rekao je Predrag Jović, načelnik Odjeljenja za privredu i poljoprivredu, i istakao da će opština i dalje izlaziti u susret svim privrednicima koji žele da ulažu i rade u ovom gradu, jer je to najbolji način za otvaranje novih radnih mjesta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik