BH Airlines u maju otvara linije za Zagreb i Beograd

Bez autora
May 03 2010

Bosanskohercegovačka nacionalna aviokompanija BH Airlines otvorit će u maju dvije nove linije u regiji Balkana. Direktna linija na relaciji Sarajevo - Beograd bit će otvorena 17. maja, a 20. maja otvara se linija na relaciji Sarajevo - Zagreb. Letovi na obje destinacije odvijat će se šest puta sedmično i funkcionirat će na principu poslovanja low-cost evropskih aviokompanija. Povratna karta na relaciji Sarajevo - Beograd - Sarajevo iznosit će 29 eura, plus aerodromske takse, a na relaciji Sarajevo - Zagreb - Sarajevo 30 eura, plus aerodromske takse. Na početku će BH Airlines letove obavljati samostalno, ali je izražena želja za nastavkom suradnje s srbijanskom aviokompanijom JAT te s hrvatskom Croatia Airlines. BH Airlines je uveo i dodatne letove za Beč, pa sada za austrijsku prijestolnicu lete šest puta sedmično. I ova linija funkcionira na principu poslovanja low-cost kompanija. Cijena povratne karte sada iznosi 49 eura uvećana za aerodromske takse.

BH Airlines u maju otvara linije za Zagreb i BeogradBosanskohercegovačka nacionalna aviokompanija BH Airlines otvorit će u maju dvije nove linije u regiji Balkana.

Direktna linija na relaciji Sarajevo - Beograd bit će otvorena 17. maja, a 20. maja otvara se linija na relaciji Sarajevo - Zagreb.

Letovi na obje destinacije odvijat će se šest puta sedmično i funkcionirat će na principu poslovanja low-cost evropskih aviokompanija, saopćeno je iz BH Airlinesa.

Povratna karta na relaciji Sarajevo - Beograd - Sarajevo iznosit će 29 eura, plus aerodromske takse, a na relaciji Sarajevo - Zagreb - Sarajevo 30 eura, plus aerodromske takse.

Na početku će BH Airlines letove obavljati samostalno, ali je izražena želja za nastavkom suradnje s srbijanskom aviokompanijom JAT te s hrvatskom Croatia Airlines.

BH Airlines je uveo i dodatne letove za Beč, pa sada za austrijsku prijestolnicu lete šest puta sedmično. I ova linija funkcionira na principu poslovanja low-cost kompanija. Cijena povratne karte sada iznosi 49 eura uvećana za aerodromske takse.

Karte za ove, ali i ostale destinacije na kojima lete avioni BH Airlinesa, mogu se kupiti online.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik