Dani Poreča u Zrenjaninu

Bez autora
May 07 2010

Manifestacija pod nazivom "Dani Poreča" biće održana 7. i 8. maja u Zrenjaninu u organizaciji Gradske uprave i Javnog preduzeća "Turistički centar grada Zrenjanina".Prema najavi organizatora, u lovačkom dvorcu "Kaštel" će 7. maja biti organizovana promocija na kojoj će se prisutnima obratiti gradonačelnik Poreča i direktor turističke zadruge iz tog grada. Prezentacija sadrži video snimke i materijal pripremljen za tu priliku, a uz nastup Istarske klape biće predstavljena i bogata Istarska kuhinja i kvalitetna vina sa tih prostora.

Dani Poreča u ZrenjaninuManifestacija pod nazivom "Dani Poreča" biće održana 7. i 8. maja u Zrenjaninu u organizaciji Gradske uprave i Javnog preduzeća "Turistički centar grada Zrenjanina".

Prema najavi organizatora, u lovačkom dvorcu "Kaštel" će 7. maja biti organizovana promocija na kojoj će se prisutnima obratiti gradonačelnik Poreča i direktor turističke zadruge iz tog grada.

Prezentacija sadrži video snimke i materijal pripremljen za tu priliku, a uz nastup Istarske klape biće predstavljena i bogata Istarska kuhinja i kvalitetna vina sa tih prostora.

U okviru manifestacije, u subotu 8. maja na Trgu Slobode u Zrenjaninu od 10 do 19 časova biće postavljeni štandovi sa propagandnim materijalom i informacijama o kulturno-istorijskom nasleđu i turističkim potencijalima Poreča.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik